Investor Day Agenda

1. Overview Ross Taylor / Bevan McKenzie 6:30am / 8:30am 40 mins 2. Concrete Nick Traber 7:10am / 9:10am 20 mins 3. Building Products Hamish McBeath 7:30am / 9:30am 20 mins 4. Distribution Bruce McEwen 7:50am / 9:50am 20 mins 5. Coffee break 8:10am / 10:10am 15 mins 5. Construction Phil Boylen 8:25am / 10:25am 20 mins 6. Residential and Development Steve Evans 8:45am / 10:45am 20 mins 7. Australia Dean Fradgley 9:05am / 11:05am 20 mins	Section		Presenter	AEST / NZT	Duration
3.Building ProductsHamish McBeath7:30am / 9:30am20 mins4.DistributionBruce McEwen7:50am / 9:50am20 minsCoffee break8:10am / 10:10am15 mins5.ConstructionPhil Boylen8:25am / 10:25am20 mins6.Residential and DevelopmentSteve Evans8:45am / 10:45am20 mins	1.	Overview	Ross Taylor / Bevan McKenzie	6:30am / 8:30am	40 mins
4. DistributionBruce McEwen7:50am / 9:50am20 minsCoffee break8:10am / 10:10am15 mins5. ConstructionPhil Boylen8:25am / 10:25am20 mins6. Residential and DevelopmentSteve Evans8:45am / 10:45am20 mins	2.	Concrete	Nick Traber	7:10am / 9:10am	20 mins
Coffee break8:10am / 10:10am15 mins5. ConstructionPhil Boylen8:25am / 10:25am20 mins6. Residential and DevelopmentSteve Evans8:45am / 10:45am20 mins	3.	Building Products	Hamish McBeath	7:30am / 9:30am	20 mins
5.ConstructionPhil Boylen8:25am / 10:25am20 mins6.Residential and DevelopmentSteve Evans8:45am / 10:45am20 mins	4.	Distribution	Bruce McEwen	7:50am / 9:50am	20 mins
6. Residential and Development Steve Evans 8:45am / 10:45am 20 mins		Coffee break		8:10am / 10:10am	15 mins
	5.	Construction	Phil Boylen	8:25am / 10:25am	20 mins
7. Australia Dean Fradgley 9:05am / 11:05am 20 mins	6.	Residential and Development	Steve Evans	8:45am / 10:45am	20 mins
	7.	Australia	Dean Fradgley	9:05am / 11:05am	20 mins
8. Concluding Remarks Ross Taylor 9:25am / 11:25am 5 mins	8.	Concluding Remarks	Ross Taylor	9:25am / 11:25am	5 mins